Συνθετικός Χλοοτάπητας Γηπέδων Τέννις

tenis
Συνθετικοί χλοοτάπητες τέννις: πράσινος, κεραμιδί, μπλε

Ο συνθετικός χλοοτάπητας για κατασκευή γηπέδων τέννις γίνεται με γρήγορους ρυθμούς η κορυφαία προτίμηση των αθλητών και των ακαδημιών τέννις σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό οφείλεται στην υψηλή του ποιότητα και στο εξαιρετικό αποτέλεσμα που μπορεί να πετύχει, δίνοντας μια πιο ελκυστική αθλητική επιφάνεια, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, καθώς και στην υψηλή απόδοσή του, που θα ικανοποιήσει από τους μη-επαγγελματίες αθλητές έως τους πιο απαιτητικούς.

Η ταχύτητα της εφαρμογής του, οι μειωμένες απαιτήσεις συντήρησης, η ανθεκτικότητά του στο πέρασμα του χρόνου και τα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσής του καθιστούν το συνθετικό χλοοτάπητα ιδανικό για γήπεδα τέννις.

Διατίθεται με πιστοποίηση ITF ή μη.

 • Χρήσεις: Τέννις, Γκολφ, Χόκεϋ, Πολυγήπεδο και άλλες δραστηριότητες εξωτερικού χώρου.  
 • Ίνα: PE, 6000-8800 Dtex, 15-20mm ύψος πέλους, Fibrillated
 • Χρώμα: Πράσινο, Κεραμιδί, Μπλε
 • Υλικά πλήρωσης: Χαλαζιακή άμμος για γήπεδα
 • Εγγύηση: 5-6 έτη

Χαρακτηριστικά συνθετικού χλοοτάπητα τέννις

Ο συνθετικός χλοοτάπητας για την κατασκευή γηπέδων τέννις είναι σκληρός στο άγγιγμα και ανάλογα με την πυκνότητά του (Κόμβοι ανά m2) επιτυγχάνεται διαφορετικό αποτέλεσμα ως προς την ταχύτητα και την αναπήδηση της μπάλας, την ταξινόμησή του από ITF, κ.λπ.

 • Ασφαλές για τον αθλητή και φιλικό προς το περιβάλλον
  Ο συνθετικός χλοοτάπητας μειώνει αποτελεσματικά τους κραδασμούς στους συνδέσμους και τους αστραγάλους, προστατεύοντας τους παίκτες από τραυματισμούς.
  Η σύνθεση του υλικού αποκλείει κινδύνους μόλυνσης του περιβάλλοντος. Είναι αβλαβές για το έδαφος και τα υπόγεια ύδατα. Είναι αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία, αντιπαρασιτικό και ηχομονωτικό.
   
 • Υψηλή Αντοχή σε Ακτινοβολία UV
  Τα μοναδικά στοιχεία και η τεχνολογία κατασκευής του συνθετικού χλοοτάπητα εγγυάται την τέλεια απόδοσή του και ανθεκτικότητα ακόμη και σε περιοχές με υψηλά επίπεδα ηλιακής ακτινοβολίας.