Εταιρικό προφίλ

Κατασκευή γηπέδων 5Χ5, μπάσκετ, βόλλεϋ, τέννις, παιδοτόπων με άριστης ποιότητας υλικά, στο συντομότερο δυνατό χρόνο

Η CONSPORT είναι μια από τις πιο εξειδικευμένες με μεγάλη εμπειρία εταιρείες στην Ελλάδα, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των εσωτερικών και εξωτερικών αθλητικών δαπέδων, προμηθεύοντας και εφαρμόζοντας μόνο υψηλών προδιαγραφών υλικά για την κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου και τέννις με συνθετικό χλοοτάπητα, για την κατασκευή γηπέδων μπάσκετ-βόλλεϋ-τέννις με ακρυλικά υλικά, διαμόρφωση και κατασκευή παιδικών χαρών με δάπεδο ασφαλείας και όργανα παιδικών χαρών, εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία.

Έχοντας κατασκευάσει μερικά από τα καλύτερα και μεγαλύτερα γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα και ελαστικούς αθλητικούς τάπητες στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και έχοντας συνεργαστεί κατά καιρούς με τις μεγαλύτερες εταιρείες του εξωτερικού, μπορούμε να παρέχουμε μόνο υψηλής ποιότητας επιστρώσεις γηπέδων ποδοσφαίρου, τένις, μπάσκετ, βόλλεϋ, μίνι ποδοσφαίρων 5Χ5, 8Χ8, 11Χ11 κ.α. σε αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολεία, ξενοδοχεία, κ.α.

Οι προτεραιότητές μας είναι:

  • Να προωθούμε και να εφαρμόζουμε αποκλειστικά και μόνο άριστης ποιότητας υλικά
  • Να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας σε σύντομο χρόνο
  • Κάθε εφαρμογή – επίστρωση να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις και τις ζητούμενες προδιαγραφές

Για την εφαρμογή όλων των ανωτέρω επιλέγουμε και διαθέτουμε μόνο εξειδικευμένο και πολύ καλά καταρτισμένο προσωπικό. Η εταιρεία μας διαθέτει Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008.

Η ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και η επιθυμία να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα  και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα στη σύγχρονη ελληνική αγορά μάς κατατάσσει ανάμεσα στις καλύτερες και γρηγορότερα αναπτυσσόμενες εταιρείες κατασκευής αθλητικών έργων και εμπορίας αθλητικών ειδών.