Συνθετικός χλοοτάπητας γηπέδων ποδόσφαιρου και τένις

Συθετικός χλοοτάπητας
1. Συνθετικός χλοοτάπητας για γήπεδα ποδοσφαίρου με πλήρωση με χαλαζιακή άμμο και κόκκους καουτσούκ.
2. Ενδιάμεση στρώση, filler, ή σφαλτος ανοιχτού τύπου.
3. 3Α συμπυκνωμένο.

Οι νέοι συνθετικοί χλοοτάπητες για γήπεδα ποδοσφαίρου και τέννις αποτελούν πραγματικότητα και κορυφαία επιλογή για αθλητική χρήση. Δημιουργήθηκαν για τη μείωση του κόστους και με προδιαγραφές διεθνών οργανισμών του αθλητισμού για μεγαλύτερη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας γηπέδων ποδοσφαίρου και τέννις αντικαθιστά επάξια το φυσικό χλοοτάπητα κι αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες διατηρώντας το χρώμα του ζωντανό για πολλά χρόνια. Έχει την ιδιότητα να απορροφά τους κραδασμούς και τη δυνατότητα αποστράγγισης των υδάτων, με αποτέλεσμα το γήπεδο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε κατά τη διάρκεια, είτε αμέσως μετά τη βροχή.

Σε αντίθεση με το φυσικό χόρτο, ο συνθετικός χλοοτάπητας αθλητικών γηπέδων δεν χρειάζεται συντήρηση και κατά συνέπεια το γήπεδο μπορεί να χρησιμοποιείται συνεχώς. Είναι ιδανικός για γήπεδα ποδοσφαίρου 5x5, χόκεϋ, γκολφ, τέννις καθώς και για διαμορφώσεις χώρων αναψυχής και παιδικές χαρές.

Συνθετικός χλοοτάπητας υψηλής ποιότητας για γήπεδα ποδοσφαίρου και τέννις

Οι εταιρείες κατασκευής συνθετικού χλοοτάπητα που αντιπροσωπεύουμε και συνεργαζόμαστε επενδύουν στην έρευνα και ανάπτυξη των προϊόντων τους (R&D) πετυχαίνοντας διαρκώς υψηλότερου επιπέδου προϊόντα και λύσεις ως προς την ασφάλεια, την ποιότητα και την ακρίβεια του αποτελέσματος. Τα συστήματα που εφαρμόζουμε έχουν ελεγχθεί από τα πιο μεγάλα και αξιόπιστα ιδρύματα και έχουν πιστοποιηθεί διεθνώς.

Συνθετικός χλοοτάπητας με πιστοποίηση FIFA για γήπεδα ποδοσφαίρου και με πιστοποίηση ITF για γήπεδα τέννις 

Η εταιρεία μας διαθέτει συνθετικούς χλοοτάπητες σε μεγάλη ποικιλία, monofilament ή fibrillated, πιστοποιημένους από FIFA για γήπεδα ποδοσφαίρου και από ITF για γήπεδα τέννις, οι οποίοι καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη σας.

Προσφέρεται σε χρώματα πράσινο και κόκκινο. Προσφέρεται με 5ετή έως 8ετή εγγύηση. Η κατασκευή γηπέδου με χλοοτάπητα γίνεται από εξουσιοδοτημένα και εξειδικευμένα συνεργεία της CONSPORT*.

* Επίσης αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την κατασκευή ενός αθλητικού κέντρου.

Επιλέξτε υποκατηγορία συνθετικού χλοοτάπητα

  • Συνθετικός χλοοτάπητας γηπέδων ποδοσφαίρου
    Κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου
  • Συνθετικός χλοοτάπητας γηπέδων τένις
    Κατασκευή γηπέδων τέννις