Ελαστικός Τάπητας για Εσωτερικά και Εξωτερικά Γήπεδα, Πάχους 4-10mm

Acrylic surface
1. Αθλητικός ελαστικός τάπητας.
2. Αντικραδασμικό ρολό.
3. Βιομηχανικά δάπεδο.

Ο αθλητικός ελαστικός τάπητας προσφέρεται για την κατασκευή εσωτερικών δαπέδων και εξωτερικών γηπέδων μπάσκετ, τέννις, βόλεϊ και χαντ-μπωλ. Εφαρμόζεται πάνω σε λείες, ελικοπτερώμενες τσιμεντοεπιφάνειες, ασφαλτοεπιφάνειες και δημιουργεί ελαστικά δάπεδα για γήπεδα για μπάσκετ, τέννις και βόλεϊ υψηλής απορροφητικότητας σε κραδασμούς που προφυλάσσουν από τραυματισμούς.

Αθλητικό δάπεδο υψηλών προδιαγραφών συνολικού πάχους 4-10mm, που αποτελείται από προκατασκευασμένο αντικραδασμικό υπόστρωμα σε ρολό πάχους 4-8mm. Μετά τη συγκόλληση του αντικραδασμικού υποστρώματος απαιτείται η τελική σφραγιστική επένδυση με ελαστικό επαλειφόμενο, αντιολισθητικό δάπεδο, σε πάχος 2mm. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι το πράσινο, κεραμιδί, κίτρινο, μπλε ή διχρωμία, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γ.Γ.Α.

Το ακρυλικό σύστημα PRO FLEX. M, αποκλειστικής αντιπροσωπείας της CONSPORT, εφαρμόζεται πάνω στο προκατασκευασμένο αντικραδασμικό υπόστρωμα (ακρυλικό γαλάκτωμα PRO FLEX. M και ακρυλικό χρώμα γηπέδων PRO FLEX. M) και δημιουργεί μια υψηλής ποιότητας επαγγελματική αθλητική επιφάνεια. Το σύστημα PRO FLEX. M είναι πιστοποιημένο από τη διεθνή ομοσπονδία αντισφαίρισης (ITF), με ταξινόμηση στη μεσαία κατηγορία. 

Η γραμμογράφηση των γηπέδων μπάσκετ-βόλλεϊ γίνεται με λευκές ή έγχρωμες γραμμές, με χρώματα ανθεκτικά στην χρήση και την υπεριώδη ακτινοβολία, παρόμοια με τα χρώματα της επικάλυψης. Εμφάνιση αντιολισθηρή, ομοιόμορφη, χωρίς αρμούς. Η επιφάνεια ακολουθεί τις ιδιότητες της ευκαμψίας, αντιολισθητικής ικανότητας, αντοχή σε φθορά από αθλητικά υποδήματα και στην υπεριώδη ακτινοβολία, ικανότητα αυτοανόρθωσης και αντοχής στη φωτιά. Η συντήρηση γίνεται μ' ένα απλό σκούπισμα ή εάν είναι πολύ βρώμικο με πλύσιμο. Σε γενικές γραμμές ο τάπητας καθαρίζεται από τις φυσικές βροχοπτώσεις.

*Το αντικραδασμικό ρολό διατίθεται σε ποικίλα πάχη. Προτείνεται: 4mm.