Οικολογικός συνθετικός χλοοτάπητας

Παρουσίαση του οικολογικού συνθετικού χλοοτάπητα


Η επιφάνεια του οικολογικου συνθετικου χλοοτάπητα, που κατασκευάζεται με αποκλειστική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδο, είναι 100% ανακυκλώσιμη και συμβατή με τον κανονισμό UNI10667-16. 
Επιπλέον, ταξινομείται ως «πλαστικό υλικό ανακύκλωσης».
Είναι πλήρως διαπερατό χάρη στη συγκεκριμένη διαδικασία κατασκευής και εξασφαλίζει την υψηλότερη αποστράγγιση σε όλες τις επιφάνειες χωρίς την ανάγκη κοινών οπών αποστράγγισης.
Στο τέλος του κύκλου ζωής του, ο οικολογικός συνθετικός χλοοτάπητας μπορεί να αφαιρεθεί, να καθαριστεί, να αλεσθεί και να υποβληθεί σε μια κοινή διαδικασία έγχυσης ή εξώθησης, για τη δημιουργία ενός νέου προϊόντος.
 

Γιατί να επιλέξετε τον οικολογικό συνθετικό χλοοτάπητα;

 
Στόχος αυτής της παραγωγής είναι να προσφέρει στις εταιρείες μια λύση όχι μόνο ποιοτική αλλά και ανακυκλώσιμη και οικολογική.
 
Στην πραγματικότητα, αυτό το οικολογικό συνθετικό γρασίδι έχει πολλαπλά χαρακτηριστικά: εκτός από την υψηλή του ανακυκλωσιμότητα, αποτελείται από ένα αποκλειστικό στρώμα αποστράγγισης που βοηθά στη μείωση της θερμοκρασίας του χλοοτάπητα, κάνοντας πιο ευχάριστη τη χρήση του χωραφιού τους καλοκαιρινούς μήνες.
Και δεν είναι μόνο αυτό, αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σημαίνει ότι ακόμα και μετά από έντονες βροχοπτώσεις, το νερό ρέει γρήγορα μακριά χωρίς να αφήνει ίχνη. Αυτό σημαίνει ότι το ζήτημα των λακκούβων έχει διορθωθεί.
 
 

Ποια άλλα πλεονεκτήματα υπάρχουν;
 

 
Είναι ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον, δεν είναι ούτε επιβλαβές ούτε επεμβατικό για το περιβάλλον
Χάρη στην κατακράτηση νερού του δεν αφήνει τον μανδύα να υπερθερμανθεί
Είναι ανθεκτικό και μακράς διαρκείας, ακόμη και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες
Εδώ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του οικολογικού συνθετικού χόρτου:
 
Πλήρως ανακυκλώσιμο 100%
Αποτελείται από υλικά τοπικής παραγωγής της ΙΤΑΛΙΑΣ
Μείωση της θερμοκρασίας
Εξ ολοκλήρου Κατασκευασμένο στην Ιταλία
 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες:
 

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε οτι ο χλοοτάπητας αποτελείται απο μια ειδικά διαμορφωμένη γάζα η οποία ράβεται σε διπλή στρώση με την υπόβαση που είναι κατασκευασμένη απο 100% πολυαιθυλένιο κάνοντας τον χλοοτάπητα να αποτελείται απο  τρείς (3) στρώσεις υποβασης συνολικά.Ένα (1) με πολυπροπυλένιο και  δύο (2) με πολυαιθυλένιο, η γάζα οπως αναφέρεται.
 
 

Διαπερατότητα νερού:

Παρακάτω θα δείτε μια φωτογραφία που αφορά την διαπερατότητα του νερού
Στην πραγματικότητα η διαπερατότητα του νερού στον οικολογικό χλοοτάπητα είναι έως και 5 φορές γρηγορότερη από τον απλό συνθετικό χλοοτάπητα αυτό είναι ένα πολύ δυνατό πλεονέκτημα καθώς η γάζα έχει την ιδιότητα πέρα από την καλύτερη απορρόφηση του νερού να κρατάει μέρος της υγρασίας από το νερό και να κάνει την επιφάνεια του γηπέδου έως και 7 βαθμούς λιγότερους στους θερινούς μήνες με αποτέλεσμα οι παίκτες να έχουν ένα ποιο απολαυστικό παιχνίδι.