Ελαστικό Δάπεδο Πολυουρεθάνης για Εσωτερικά Γήπεδα, Πάχους 8-12mm

Το πολυουρεθανικό αθλητικό δάπεδο τοποθετείται σε εσωτερικούς χώρους (κλειστά γυμναστήριαγήπεδα μπάσκετ, βόλλεϋ, χάντμπωλ, τέννις), πάνω σε επιφάνεια σκυροδέματος (λείο, βιομηχανικό μπετόν) ή σε μωσαϊκό, είναι πολύ ανθεκτικό στην τριβή και έχει ιδιαίτερα μακρά διάρκεια ζωής. Η κατασκευή γηπέδων εσωτερικού χώρου πραγματοποιείται με εφαρμογή της αυτοεπιπεδούμενης πολυουρεθάνης πάνω σε ελαστικό υπόστρωμα από SBR (τρίμμα καουτσούκ συνδεδεμένο με ειδικό πολυουρεθανικό υλικό ενός συστατικού, σε προκατασκευασμένα ρολά), σε ποικίλα πάχη. Η γραμμογράφηση των γηπέδων γίνεται με λευκές ή έγχρωμες γραμμές, με χρώματα ανθεκτικά στην χρήση, παρόμοια με τα χρώματα της επικάλυψης.

Χάρη στη μοναδική τους σύνθεση, τα πολυουρεθανικά αθλητικά δάπεδα συνδυάζουν μεγάλη ελαστικότητα και υψηλή ανθεκτικότητα και συνιστώνται για εσωτερικούς αθλητικούς χώρους. Είναι αντιολισθηρά, ομοιόμορφα, χωρίς αρμούς.  Η τελική στρώση έχει απόχρωση ματ, δεν λεκιάζει, ενώ η γραμμογράφηση μπορεί να γίνει με ποικιλία χρωμάτων, για περισσότερα από ένα άθλημα.

Πλεονεκτήματα

Προστατεύουν την υγεία του αθλητή, απορροφώντας τους κραδασμούς, ώστε να μην επιβαρύνεται η μέση και οι σύνδεσμοι των ποδιών και ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η τέλεια αναπήδηση της μπάλας πάνω σε μια αθλητική επιφάνεια, που δεν χρειάζεται συντήρηση και προσφέρει ποιότητα και ασφάλεια στις αθλητικές δραστηριότητες.

Κατά την εφαρμογή επιτυγχάνεται γρήγορη ξήρανση και στη συνέχεια εύκολος καθαρισμός.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα: Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (Κατάλογος RAL), κατόπιν παραγγελίας.

Χρήσεις: Κλειστά γυμναστήρια, γήπεδα εσωτερικού χώρου (μπάσκετ, βόλλεϋ, τέννις, χάντμπωλ), αίθουσες ρυθμικής/ενόργανης γυμναστικής, αίθουσες βαρών.

*Το αντικραδασμικό ρολό διατίθεται σε ποικίλα πάχη. Προτείνονται: 6mm, 8mm, 10mm.