Κατασκευή γηπέδου τέννις | Κατασκευή γηπέδου μπάσκετ | Συνθετικός χλοοτάπητας γηπέδων | Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου

Mε εμπειρία δεκαετιών και μακρόχρονη συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, η CONSPORT είναι μία υψηλών προδιαγραφών εταιρεία στην κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα, κατασκευή γηπέδων μπάσκετ, βόλλεϋ, τέννις με ακρυλικά υλικά, αθλητικών χώρων, παιδότοπων-παιδικών χαρών και εμπορίας αθλητικών ειδών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 • Συνθετικοί χλοοτάπητες
  Συνθετικοί χλοοτάπητες γηπέδων
 • Ελαστικοί τάπητες
  Ελαστικοί τάπητες γηπέδων μπασκετ
 • Παιδικές χαρές
  Παιδικές χαρές
 • Διακοσμητικοί χλοοτάπητες
  Διακοσμητικοί χλοοτάπητες παιδικής χαράς
 • Αθλητικός Εξοπλισμός
  Αθλητικός Εξοπλισμός γηπέδων
 • Συντήρηση γηπέδων
  Συντήρηση γηπέδων ποδοσφαίρου και τένις με συνθετικό χλοοτάπητα

Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 με συνθετικό χλοοτάπητα FIFA 

Δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή και τη συντήρηση εξωτερικών και εσωτερικών αθλητικών δαπέδων σε ιδιωτικές και δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις και έχουμε κατασκευάσει μερικά από τα μεγαλύτερα γήπεδα ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα σε προπονητικά κέντρα ομάδων και ακαδημιών.

Υλικά γηπέδων μπάσκετ-τέννις-βόλλεϋ

Προμηθεύουμε ακρυλικά υλικά για κατασκευή γηπέδων  τέννις, μπάσκετ , βόλλεϋ εσωτερικών και εξωτερικών αθλητικών χώρων, με πιστοποίηση ITF, σε αποχρώσεις πράσινο, κεραμιδί, μπλε, κίτρινο ή διχρωμία. 

Κατασκευή γηπέδου τέννις με αθλητικό ελαστικό τάπητα ITF ή συνθετικό χλοοτάπητα ITF

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή γηπέδων τέννις με ακρυλικά υλικά πιστοποιημένα από ITF, ενώ έχουμε συνεργαστεί με μεγάλα ξενοδοχεία και ομίλους για την κατασκευή γηπέδων τένις με συνθετικό χλοοτάπητα ITF σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Κατασκευή παιδικής χαράς, παιδότοπων

Επίσης, αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή παιδότοπων με δάπεδα ασφαλείας ή αθλητικά δάπεδα και πιστοποιημένα όργανα παιδικών χαρών.

H εταιρεία μας, CONSPORT, είναι η πρώτη εταιρεία κατασκευής γηπέδων που μερίμνησε και απέκτησε Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008.

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στο συντομότερο δυνατό χρόνο, με εφαρμογή αποκλειστικά και μόνο άριστης ποιότητας υλικών κατασκευής γηπέδων και σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.